عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : سه شنبه 4 فروردين 1394
بازدید : 3131
نویسنده : احمدمولا

 

سوفله پرتقال، یک دسر متفاوت فرانسوی

 

 


سوفله واژه‌ای فرانسوی به معنای پف کردن و بالا آمدن است. در تهیه سوفله همیشه زرده و سفیده تخم‌مرغ از هم جدا می‌شوند. یکی از دلایل اصلی پف کردن سوفله، جدا هم زدن سفیده تخم‌مرغ است که اگر با کمی نمک همراه باشد پف خوبی به آن می‌دهد.


سوفله‌ها را می‌توان به دو صورت هم برای غذا و هم به صورت شیرین به عنوان دسر درست کرد. ما یک دسر متفاوت برای‌تان در نظر گرفته‌ایم. فقط یادتان باشد سوفله را بعد از آماده کردن، سریع سرو کنید چون پف خود را در ۵ تا ۱۰ دقیقه بعد از بیرون آمدن از فر از دست خواهد داد. معمولا سوفله را در هر ظرفی که درمقابل گرمای فر مقاوم باشد درست می‌کنند و در این نوع سوفله‌ای که دستورش را برای‌تان گذاشته‌ایم، سوفله را در خود پرتقال درست کرده‌ایم، ولی آن را به صورت سنتی در ظرف‌هایی به اسم «رمکین» هم درست می‌کنند.


مواد لازم:


پرتقال متوسط: چهار عدد

آب پرتقال: یک‌دوم پیمانه

آرد ذرت: دو قاشق غذاخوری

عسل: یک قاشق غذاخوری

شکر: یک‌چهارم پیمانه

زرده تخم‌مرغ: دو عدد

سفیده تخم‌مرغ: سه عدد

رنده پوست پرتقال: یک قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:


۱- فر را روی ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. سر پرتقال‌ها را ببرید و داخل آنها را خالی کنید.


۲- شکر، آرد ذرت، رنده پوست پرتقال، آب پرتقال و عسل را در یک دیگ کوچک بریزید و روی حرارت بگذارید تا کمی غلیظ شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید.


۳- زرده تخم‌مرغ را با چنگال هم بزنید و بعد دو قاشق غذاخوری از مواد داخل دیگ را که قبلا درست کردید، درون زرده تخم‌مرغ بریزید و همزمان تند هم بزنید تا زرده نبندد و بعد بقیه مواد داخل دیگ را به زرده اضافه کنید، هم بزنید و کنار بگذارید تا سرد شود.


۴- سفیده تخم‌مرغ را با همزن خوب هم بزنید تا پف کند، بعد سفیده را کم‌کم به مواد زرده اضافه کنید و با قاشق به صورت دورانی هم بزنید تا پف سفیده نخوابد.


۵- پرتقال‌ها را درون سینی فر بگذارید و مواد سوفله را داخل آنها بریزید به‌طوری‌که سه‌چهارم پرتقال‌ها را پر کند.


۶- سینی را در فر گذاشته و برای ۱۸ تا ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که پف کند و بالا بیاید، بپزید. بعد از آماده شدن روی آن را با پودر قند تزئین کرده و سریع سرو کنید.

 

گردآوری و تنظیم:گروه سبک زندگی پرشین پرشیا

www.persianpersia.com/lifestyle

مجله سیب سبز :منبع




:: موضوعات مرتبط: انواع دسر , ,
:: برچسب‌ها: مديريت , harhki , nhsjhk ihd uharhki , hsjhداستان های عاشقانه , داستان , عاشقانه , کودکانه / هنری / احساسی , قالب بلاگفا , عشق , دوست , غذاهای رژیمی , انرژی زا , رژیم , صبحانه , سوفله پرتقال، یک دسر متفاوت فرانسوی , داستان دوستی و محبت!!! ,
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








عضویت شما در انجمن باعث خوشحالی ماست

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان تصاویر تحریک کننده و آدرس mootala.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






دریافت كد لوگو